Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Študentski natečaj Univerze v Ljubljani: Ustvari potisk za masko, dežnik ali dežni plašč

Si študentka, študent Univerze v Ljubljani? Si ustvarjalna oseba, polna zanimivih idej? Prijavi se na študentski natečaj Univerze v Ljubljani in ustvari potisk za masko, dežnik ali dežni plašč za zvezo EUTOPIA. Z malo sreče in inovativnosti lahko osvojiš nagrado v višini 200 evrov.

KAJ? Ustvari potisk za masko, dežnik ali dežni plašč. Zmagovalne ideje bodo postale del vizualne podobe zveze EUTOPIA. Pričakujemo izvirne in zanimive ideje, ki bodo krasile promocijske izdelke EUTOPIE ter predstavljala zvezo in njene vrednote po Evropi.

KDO? Študentke in študenti Univerze v Ljubljani. Vse, kar potrebuješ za prijavo, je študentski status in ustvarjalnost.

KDAJ IN KAKO? Kreativne ideje nam pošlji do 14. februarja 2021 na elektronski naslov eutopia.student@uni-lj.si. Zmagovalci bodo razglašeni 24. februarja ob 12. uri na spletni strani in družbenih omrežjih Univerze v Ljubljani. Zmagovalni predlog bo izbran na podlagi ocen komisije in števila všečkov na Facebook strani Univerze v Ljubljani.

NAGRADA? Zmagovalne ideje bodo postale del vizualne podobe EUTOPIE za promocijske namene. Zmagovalci prejmejo tudi denarno nagrado v vrednosti 200 evrov.

TE ZANIMA VEČ? Izbiraš lahko med tremi promocijskimi izdelki – masko, dežnikom ali dežnim plaščem. Odločitev je tvoja. Podrobna navodila in kriteriji so dostopni na POPR-u!

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič