Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Pomembno obvestilo za študente in študentke v zvezi s težavami z delovanjem univerzitetnega e-maila

V juliju 2022 smo študente in študentke prek spletne strani in tudi po elektronski pošti obvestili o migraciji elektronske pošte (prenos študentske pošte s ponudnika Gmail v storitev Exchange Online), ki jo je 14. 7. 2022 izvedla Univerza v Ljubljani.
 
Ugotavljamo, da poslanih navodil vsi študenti in študentke niso upoštevali oz. so jih morebiti spregledali, zato prihaja do resnih težav pri obveščanju (glede na informacije UL so lahko študenti in študentke do včeraj sicer pošiljali elektronska sporočila iz univerzitetnega e-maila, niso pa prejemali sporočil oz. odgovorov, od danes (2. 9. 2022) naprej pa el. sporočil ne morejo več ne pošiljati ne prejemati).

Danes bodo vsi študenti na njihove osebne e-maile ponovno prejeli navodila za ustrezno nastavitev el. pošte, ki so na voljo tudi tukaj.

Prosimo vse študente in študentke, da si - skladno z navodili UL na povezavi - čimprej uredijo dostop do novega poštnega odjemalca (Exchange), da bo obveščanje v nadaljevanju potekalo nemoteno.  
 
Vse študente in študentke prosimo tudi, da v nadaljevanju za pošiljanje sporočil v okviru fakultete vedno uporabljajo izključno elektronski naslov digitalne identitete UL, ki se kreira s prevzemom digitalne identitete UL in ima obliko ab1234@student.uni-lj.si

Postopek za prevzem digitalne identitete je opisan tukaj. Hkrati so na voljo tudi spletni obrazci za urejanje pozabljenega gesla, za spremembo gesla ter preverjanje delovanja identitete. V kolikor pride pri uporabi do težav (npr. študent oz. študentka nima dostopa do navedenega elektronskega predala oziroma v el. predal ne prejema obvestil), se študent oz. študentka lahko obrne na UL, in sicer tako, da prijavi napako preko povezave prijava napake.

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič