Oddelek za azijske študije

Obvestilo knjižnice Oddelka za azijske študije

Oddelčne knjižnice OHK FF bodo od 5. oktobra 2020 ponovno odprte, vendar bodo poslovale v skladu z ukrepi NIJZ - https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/knjiznice.pdf.

Obvezna je uporaba zaščitne maske ter razkuževanje rok pred vstopom v knjižnico. V knjižnici upoštevamo predpisano varnostno razdaljo (1,5 m – 2 m).

IZPOSOJA gradiva – priporočamo predhodno rezervacijo gradiva. Novost je le ta, da gradivo, ki ste ga v knjižnici pregledovali, a si ga NE boste izposodili, odložite v označene škatle. To gradivo bo po preteku karantene pospravljeno na police.

VRAČANJE gradiva – gradivo vračate v knjižne nabiralnike v avli FF ali v knjižnico v času uradnih ur. Gradivo bo po 3-dnevni karanteni razdolženo in vrnjeno na police.

EVIDENCA OBISKA - v skladu s smernicami MIZŠ in NIJZ bomo beležili obisk s ciljem omogočanja epidemiološke preiskave v primeru okužb.

Z oktobrom širimo izposojno dejavnost OHK FF v popoldanskem času, ko je večina oddelčnih knjižnic zaprtih. Gradivo preko sistema COBISS, po e-pošti ali telefonu naročite v oddelčni knjižnici. Knjižnico obvestite, da želite gradivo prevzeti na dežurni točki OHK FF. Dežurna točka deluje ob ponedeljkih, torkih in četrtkih med 15.00 do 18.00 v sobi 37 v pritličju fakultete. Rezervirano gradivo vas na dežurni točki (soba 37) čaka tri delovne dni.

Se vidimo v knjižnici!

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič