Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Možnosti za Erasmus+ izmenjavo v Združenem kraljestvu

 

Z veseljem vam sporočam, da je naš oddelek tudi po Brexitu ohranil sodelovanje s Queen's University of Belfast (1. stopnja) in Loughborough University (vse stopnje), sedaj pa je končno izšel tudi razpis, ki omogoča financiranje dolgoročnih študentskih mobilnosti s t.i. tretjimi državami. To v praksi pomeni, da se študenti in študentke sedaj lahko ponovno prijavite za študij v Združenem kraljestvu (zaenkrat le za letni semester 2023/24). 

Za razpis veljajo povsem enaki pogoji kot za "navadni" Erasmus+ (gl. prejšnjo novico), le da bomo prijave in dokumentacijo zbirali zgolj v e-učilnici "Mednarodne izmenjave in prakse na Oddelku za anglistiko", ni pa vam potrebno izpolnjevati obrazca v VISu, ki pri tem razpisu ne bo na voljo. Rok za oddajo prijavne dokumentacije je 20. september 2023. 

Za več informacij glede postopka prijave in meril se prijavite v e-učilnico "Mednarodne izmenjave in prakse na Oddelku za anglistiko" (roki in mapa za oddajo bodo posodobljeni v naslednjem tednu) ter obiščite spletno stran Mednarodne pisarne: https://www.ff.uni-lj.si/studij/mednarodna-pisarna/erasmus

asist. dr. A. Šporčič

Notices

Department of Ethnology and Cultural Anthropology

Lectures in English (2023/2024)

Department of Geography

Change of Office Hours Jernej Zupančič

Department of Geography

Change of Office Hours Tajan Trobec

The Central Humanities Library

Online Registration With a Student Digital Identity – The Central Humanities Library FF

Department of Geography

Change of Office Hours Tatjana Resnik Planinc