Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Možnosti za Erasmus+ izmenjavo v Združenem kraljestvu

 

Z veseljem vam sporočam, da je naš oddelek tudi po Brexitu ohranil sodelovanje s Queen's University of Belfast (1. stopnja) in Loughborough University (vse stopnje), sedaj pa je končno izšel tudi razpis, ki omogoča financiranje dolgoročnih študentskih mobilnosti s t.i. tretjimi državami. To v praksi pomeni, da se študenti in študentke sedaj lahko ponovno prijavite za študij v Združenem kraljestvu (zaenkrat le za letni semester 2023/24). 

Za razpis veljajo povsem enaki pogoji kot za "navadni" Erasmus+ (gl. prejšnjo novico), le da bomo prijave in dokumentacijo zbirali zgolj v e-učilnici "Mednarodne izmenjave in prakse na Oddelku za anglistiko", ni pa vam potrebno izpolnjevati obrazca v VISu, ki pri tem razpisu ne bo na voljo. Rok za oddajo prijavne dokumentacije je 20. september 2023. 

Za več informacij glede postopka prijave in meril se prijavite v e-učilnico "Mednarodne izmenjave in prakse na Oddelku za anglistiko" (roki in mapa za oddajo bodo posodobljeni v naslednjem tednu) ter obiščite spletno stran Mednarodne pisarne: https://www.ff.uni-lj.si/studij/mednarodna-pisarna/erasmus

asist. dr. A. Šporčič

Obvestila

Oddelek za psihologijo

Uradne ure strokovne službe oddelka za psihologijo

Oddelek za slovenistiko

Razpis za zaposlitev učiteljice/učitelja slovenščine na OŠ Vide Pregarc (Ljubljana Moste)

Oddelek za prevajalstvo

Join RWS Campus Online 2024!

Oddelek za prevajalstvo

Uradne ure tajništva Odd. za prev. (22. 4. – 26. 4. 2024)

Oddelek za muzikologijo

Sodelovanje na kolokviju (Gradec-Ljubljana-Zagreb)