Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Možnosti za Erasmus+ izmenjavo v Združenem kraljestvu

 

Z veseljem vam sporočam, da je naš oddelek tudi po Brexitu ohranil sodelovanje s Queen's University of Belfast (1. stopnja) in Loughborough University (vse stopnje), sedaj pa je končno izšel tudi razpis, ki omogoča financiranje dolgoročnih študentskih mobilnosti s t.i. tretjimi državami. To v praksi pomeni, da se študenti in študentke sedaj lahko ponovno prijavite za študij v Združenem kraljestvu (zaenkrat le za letni semester 2023/24). 

Za razpis veljajo povsem enaki pogoji kot za "navadni" Erasmus+ (gl. prejšnjo novico), le da bomo prijave in dokumentacijo zbirali zgolj v e-učilnici "Mednarodne izmenjave in prakse na Oddelku za anglistiko", ni pa vam potrebno izpolnjevati obrazca v VISu, ki pri tem razpisu ne bo na voljo. Rok za oddajo prijavne dokumentacije je 20. september 2023. 

Za več informacij glede postopka prijave in meril se prijavite v e-učilnico "Mednarodne izmenjave in prakse na Oddelku za anglistiko" (roki in mapa za oddajo bodo posodobljeni v naslednjem tednu) ter obiščite spletno stran Mednarodne pisarne: https://www.ff.uni-lj.si/studij/mednarodna-pisarna/erasmus

asist. dr. A. Šporčič

Obvestila

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

ODPRTOST TAJNIŠTVA

Oddelek za romanske jezike in književnosti

Uradne ure tajništvo dne, 4. 12. 2023

Oddelek za slovenistiko

Govorilne ure pri Simoni Kranjc

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

ODPRTOST TAJNIŠTVA

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Govorilne ure 4. decembra