Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Vpis na kreditno ovrednotene dejavnosti COD UL 2024/2025

Univerza v Ljubljani, Center za obštudijsko dejavnost (COD UL), vabi študentke in študente k vpisu v kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti, ki ponujajo edinstveno priložnost za osebno in profesionalno rast in pridobivanje novih veščin in kompetenc. Vpis, ki prinaša 3 ali 4 kreditne točke v okviru splošne zunanje izbirnosti, poteka od 1. do 25. septembra 2024. Na voljo je kar 662 mest v 24 kreditno ovrednotenih dejavnostih.

Študijsko leto 2024/2025 prinaša dve zanimivi novosti:

  • Učinkovito pisno izražanje: Cilj predmeta je izboljšati sposobnosti pisanja in izražanja. Študenti bodo pridobili znanje in veščine, ki jih potrebujejo za učinkovito in prepričljivo pisanje v različnih kontekstih, vključno z akademskim, poklicnim in osebnim okoljem.
  • Kompetentna in etična uporaba umetne inteligence: Predmet nudi temeljno razumevanje umetne inteligence in njenega vpliva na sodobno družbo. Študenti bodo osvojili znanja in veščine, ki jim bodo v pomoč pri odgovorni uporabi umetne inteligence v poklicnem in osebnem življenju, s poudarkom na etiki in varnosti.

Poleg novih predmetov je v ponudbi pestra izbira dejavnosti, ki spodbujajo razvoj digitalnih kompetenc, podjetniških veščin, kreativnosti, trajnostnega razvoja ter osebnega in poklicnega napredka in ravnovesja: 

Ne zamudite priložnosti za pridobitev novih znanj in spretnosti, ki bodo popestrile vašo študijsko izkušnjo!  Vse pomembne informacije o vpisu so dostopne tukaj.

Več informacij o vpisu:

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani, cod@uni-lj.si, M: 030 641 648, spletna stran, www.instagram.com/ul.cod/

Notices

Department of Slavistics

Change of Office Hours Evgeniia Stepanova

Department of Library and Information Science and Book Studies

Change of Office Hours Maja Kuhar

Department of German, Dutch and Swedish

Change of Office Hours Marija Mojca Peternel

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Vojko Gorjanc

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Tereza Hussu