Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Vpis na kreditno ovrednotene dejavnosti COD UL 2024/2025

Univerza v Ljubljani, Center za obštudijsko dejavnost (COD UL), vabi študentke in študente k vpisu v kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti, ki ponujajo edinstveno priložnost za osebno in profesionalno rast in pridobivanje novih veščin in kompetenc. Vpis, ki prinaša 3 ali 4 kreditne točke v okviru splošne zunanje izbirnosti, poteka od 1. do 25. septembra 2024. Na voljo je kar 662 mest v 24 kreditno ovrednotenih dejavnostih.

Študijsko leto 2024/2025 prinaša dve zanimivi novosti:

  • Učinkovito pisno izražanje: Cilj predmeta je izboljšati sposobnosti pisanja in izražanja. Študenti bodo pridobili znanje in veščine, ki jih potrebujejo za učinkovito in prepričljivo pisanje v različnih kontekstih, vključno z akademskim, poklicnim in osebnim okoljem.
  • Kompetentna in etična uporaba umetne inteligence: Predmet nudi temeljno razumevanje umetne inteligence in njenega vpliva na sodobno družbo. Študenti bodo osvojili znanja in veščine, ki jim bodo v pomoč pri odgovorni uporabi umetne inteligence v poklicnem in osebnem življenju, s poudarkom na etiki in varnosti.

Poleg novih predmetov je v ponudbi pestra izbira dejavnosti, ki spodbujajo razvoj digitalnih kompetenc, podjetniških veščin, kreativnosti, trajnostnega razvoja ter osebnega in poklicnega napredka in ravnovesja: 

Ne zamudite priložnosti za pridobitev novih znanj in spretnosti, ki bodo popestrile vašo študijsko izkušnjo!  Vse pomembne informacije o vpisu so dostopne tukaj.

Več informacij o vpisu:

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani, cod@uni-lj.si, M: 030 641 648, spletna stran, www.instagram.com/ul.cod/

Obvestila

Oddelek za umetnostno zgodovino

1. simpozij Olge Zupan na temo Poslikani leseni stropi- pogledi, koncepti, pristopi

Oddelek za bibliotekarstvo, informacijsko znanost in knjigarstvo

Sprememba GU Tjaša Jug

Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo

Strokovna služba oddelka – uradne ure (21.–25. 10. 2024)

Referat

Mednarodna jesenska šola Ekološka inteligenca

Oddelek za prevajalstvo

Obvestila in urnik