Oddelek za arheologijo

Obvestilo knjižnice Oddelka za arheologijo

Spoštovani,

z novim študijskim letom, od 5. oktobra 2020, bodo za vse uporabnike znova odprle svoja vrata tudi knjižnice OHK. Uporaba oddelčnih čitalnic bo mogoča tam, kjer je možno zagotoviti ustrezno razdaljo med uporabniki.

Urnik knjižnice ostaja nespremenjen:

pon, tor, čet 9-15.30

sre 10-13, 14-17

pet 9-14

(Čitalniški prostori v Računalnici bodo na voljo vsak delovnik do 21. ure)

Knjižnica deluje v skladu z ukrepi NIJZ.

Obvezna je uporaba zaščitne maske ter razkuževanje rok pred vstopom v knjižnične prostore oz. »higiena rok« (stenski nosilec z razkužilom je nameščen pred predavalnico ter pri glavnem vhodu v stavbo).

V knjižnici upoštevamo predpisano varnostno razdaljo (1,5 m – 2 m). Št. čitalniških mest je posledično precej manjše. Čitalniška mesta so označena z rumenimi nalepkami. V knjižnici so na voljo tudi razkužila in papirnate brisače, s katerimi vsak uporabnik lahko pred uporabo razkuži svoje delovno mesto.

IZPOSOJA gradiva – poteka kot doslej, pri izposojnem pultu. Novost je le ta, da gradivo, ki ste ga v knjižnici pregledovali, a si ga NE boste izposodili, odložite v označene škatle. Škatle so v vseh prostorih knjižnice. To gradivo bo po preteku karantene pospravljeno na police.

VRAČANJE gradiva – po novem gradivo vračate v knjižni nabiralnik pred knjižnico (garderobne omarice; poleg poštnih omaric). Gradivo bo po 3-dnevni karanteni razdolženo in vrnjeno na police.

Se vidimo v knjižnici!

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič