Oddelek za arheologijo

Obvestilo knjižnice Oddelka za arheologijo

Spoštovani,

z novim študijskim letom, od 5. oktobra 2020, bodo za vse uporabnike znova odprle svoja vrata tudi knjižnice OHK. Uporaba oddelčnih čitalnic bo mogoča tam, kjer je možno zagotoviti ustrezno razdaljo med uporabniki.

Urnik knjižnice ostaja nespremenjen:

pon, tor, čet 9-15.30

sre 10-13, 14-17

pet 9-14

(Čitalniški prostori v Računalnici bodo na voljo vsak delovnik do 21. ure)

Knjižnica deluje v skladu z ukrepi NIJZ.

Obvezna je uporaba zaščitne maske ter razkuževanje rok pred vstopom v knjižnične prostore oz. »higiena rok« (stenski nosilec z razkužilom je nameščen pred predavalnico ter pri glavnem vhodu v stavbo).

V knjižnici upoštevamo predpisano varnostno razdaljo (1,5 m – 2 m). Št. čitalniških mest je posledično precej manjše. Čitalniška mesta so označena z rumenimi nalepkami. V knjižnici so na voljo tudi razkužila in papirnate brisače, s katerimi vsak uporabnik lahko pred uporabo razkuži svoje delovno mesto.

IZPOSOJA gradiva – poteka kot doslej, pri izposojnem pultu. Novost je le ta, da gradivo, ki ste ga v knjižnici pregledovali, a si ga NE boste izposodili, odložite v označene škatle. Škatle so v vseh prostorih knjižnice. To gradivo bo po preteku karantene pospravljeno na police.

VRAČANJE gradiva – po novem gradivo vračate v knjižni nabiralnik pred knjižnico (garderobne omarice; poleg poštnih omaric). Gradivo bo po 3-dnevni karanteni razdolženo in vrnjeno na police.

Se vidimo v knjižnici!

Obvestila

Oddelek za psihologijo
Osrednja humanistična knjižnica
Oddelek za germanistiko z nederlandistiko in skandinavistiko

© Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani, Vse pravice pridržane.

 

Piškotki Oblikovanje in razvoj: ENKI

Iščem ...