Seminar Zdravilna moč joge v času pandemije COVID-19

Sodelujoče so pozdravili njena ekscelenca, veleposlanica Indije v Sloveniji Namrata S. Kumar, dekan fakultete in predstojnik Oddelka za filozofijo. (foto: Nika Ilić)

Sodelujoče so pozdravili njena ekscelenca, veleposlanica Indije v Sloveniji Namrata S. Kumar, dekan fakultete in predstojnik Oddelka za filozofijo. (foto: Nika Ilić)

Na Filozofski fakulteti danes poteka seminar Zdravilna moč joge v času pandemije COVID-19, ki ga organizira Oddelek za filozofijo Filozofske fakultete v sodelovanju z indijsko ambasado v Sloveniji. Seminar je organiziran v okviru Mendarodnega dne joge in je del širšega akademskega sodelovanja naše fakultete z veleposlaništvom Indije v Sloveniji ob raznih dogodkih, ki se tičejo študij s področja indijske filozofije in drugih študij s področja Indije, saj na Filozofski fakulteti opravljamo številne raziskave, ki se tako ali drugače dotikajo Indije, od filozofskih in religijskih tokov, do kulture, družbe, politike in indijskih jezikov. Sodelujoče so pozdravili njena ekscelenca, veleposlanica Indije v Sloveniji Namrata S. Kumar, dekan fakultete in predstojnik Oddelka za filozofijo Filozofske fakultete, o filozofskih vidikih joge pa sta predavala dr. Ajil KV in dr. Nina Petek.

 

Zadnje novice
28. 03. 2024

Podkast Lukavstvo uma s Primožem Krašovcem

Izšla je 12 epizoda kultnega beograjskega podkasta Lukavstvo uma.
27. 03. 2024

Izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska prejela najvišje poljsko odlikovanje za zasluge

Od leve: Andrzej Duda, Predsednik Republike Poljske, izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska, Alojz Kovšca in Andrzej Gosek, župnik (foto: Marko Jan Vukajlović)