Oddelek za zgodovino

Cikel kulinaričnih predavanj Jedi časov - časi jedi

Vljudno vabljeni, da se udeležite jesenskega dela cikla predavanj “Jedi časov – časi jedi” na Ljubljanskem gradu. Predavateljica, dr. Svetlana Slapšak, bo predstavila, kako so se prehranjevalne navade in bonton za mizo skozi stoletja spreminjali in osvetlila, v čem je vsako zgodovinsko obdobje edinstveno tudi z vidika kulinarike.

Prvo predavanje z naslovom Francoska kuhinja, bo potekalo 15. 9. 2022 ob 17.30, v Grajskem gledališču.

Vljudno vabljeni tudi na preostale dogodke v sklopu jesenskega kulinaričnega cikla predavanj:

– v četrtek, 20. 10. 2022, ob 17.30: KUHINJA 19. STOLETJA, strokovno predavanje dr. Svetlane Slapšak;

– v četrtek, 17. 11. 2022, ob 17.30: KUHINJA 20. STOLETJA, strokovno predavanje dr. Svetlane Slapšak;

– v torek, 13. 12. 2022, ob 17:30: ZA KAJ SO TE VILICE?, humoren pogovorni večer z Boštjanom Gorencem – Pižamo, Anžetom Tomićem in Boštjanom Napotnikom

Obvestila

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

ODPRTOST TAJNIŠTVA

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

Študentsko delo

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Sprememba GU Mateja Habinc

Osrednja humanistična knjižnica

Tečaj uporabe orodja EndNote, ponedeljek, 2. 12. 2024, 8.00–9.30, zoom

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Odpoved predavanja prof. Muršiča 25. 11. 2024